Pas geopend in Amsterdam

Mail naar info@mokummagazine.nl

ZA Amsterdam

Danzigerkade 4

Een nieuwe visie op de internationale cuisine, die gasten meeneemt op een moderne Mediterrane reis. ZA Amsterdam geeft er een moderne twist aan in haar nieuwe restaurant en cocktailbar, die nu al is uitgeroepen tot de top 5 beste cocktailbars van Amsterdam (vogue.nl). ZA is geraffineerd, elegant en onbevangen; met Emperador marmeren tafels, messing details, koraalkleurige stoffen, warme eikenhouten panelen en moderne custom-made meubelen. Pure ingrediënten, authentieke recepten en een uitgebreide selectie aan cocktails en wijnen – allen onderdeel van deze nieuwste toevoeging aan het opkomende en trendy Houthavengebied. Boek voor lunch, diner en private dining: info@za-amsterdam.com of bel naar 020-747 0034. 

Your Joie De Vivre Awaits

Zondag 24 maart 13:00 – ZA Amsterdam

Welkom bij de eerste editie van de ZA Amsterdam Brunch. De belichaming van een joie de vivre lifestyle en de ultieme plek voor de mediterrane sfeer en keuken. Beleef een kosmopolische middag met live muziek, voortreffelijke drankjes en signature gerechten. Eindig je weekend in stijl en boek vooraf om erbij te zijn: info@za-amsterdam.com of bel naar 020-747 0034

Uncle Lee

Van Slingelandtplein 7

Uncle Lee is een mythische familieman die zijn leven heeft gewijd aan jet perfectioneren van Koreaanse gefrituurde kip. Uncle Lee is een personificatie van de eerste Korean Fried Chicken formule in Europa. Alle producten worden in eigen keuken volgens traditionele receptuur met de hand bereid. Uncle Lee staat voor een 5-star experience. Uncle gaat binnenkort ook open op de Jan Evertsenstraat 74 en in Amstelveen (Augustinuspark 18) 

Café Pontsteiger

Pontsteiger 343

Geniet aan het water op het grote zonnige terras van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van heerlijke maaltijden. Van een verse bagel met cream cheese en avocado tot vegetarische noedels en heerlijke home made pizza’s. Onderweg en in a rush? Alles is To Go bestellen. Uiteraard kun je ook gezellig binnen neerploffen op één van de comfi zitjes.