Ook op deze adressen vind je elke maand een gratis exemplaar van Mokum Magazine!
Van den Assem

Gelderlandplein 149-153

High-end schoenenwinkel Van den Assem heeft een gloednieuwe winkel op het luxueuze Gelderlandplein geopend. ‘Op een oppervlakte van 250 m² bieden we een ruim aanbod dames-, heren- en kinderschoenen, tassen en accessoires van bekende merken als Santoni, Magnanni, Floris van Bommel, TOD’s, Hogan, Marc Cain, Hassia en Peter Kaiser’, aldus directeur-eigenaar Berry van den Assem.

Happy Bodies

Wielingenstraat 28

In de lichte, ruime en stylish studio van Happy Bodies (tegenover de RAI) heerst een dynamische sfeer. Op de state of the art toestellen werken clubmembers zich in het zweet. Er gaat een enorme dosis energie uit van de glimlach op hun gezichten. Daarom doet deze lifestyle club zijn naam eer aan. Trek je stoute sportschoenen aan en doe mee!

 

 

Vinci Laser Clinic

Amstelveenseweg 81-H

Overwin je haargroei en laat je 100% pijnloos ontharen bij Vinci Laser Clinic. Je wordt behandeld door één van de gediplomeerde professionals die ervoor zorgt dat je je nooit meer hoeft te scheren, epileren, waxen of harsen. Maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling.

 

TCA Taxi

Wisseloordplein 2 

Vanaf nu is de nieuwe app van Taxicentrale Amsterdam (TCA) te vinden in de Apple App Store. Via deze app kun je de dichtstbijzijnde taxi bestellen of reserveren, maar ook een keuze maken uit een normale taxi, een busje, ‘groene’ taxi of Schiphol-taxi. Betalen kan via de app, maar ook nog steeds cash of met pin bij de chauffeur. De Android-versie is binnenkort ook beschikbaar.

 

Adverteren
Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren
Adverteren
Adverteren in Mokum Magazine werkt!
Adverteren
Omdat ik het zeg!