Pas geopend in Amsterdam?

Mail naar info@mokummagazine.nl

Papa John’s Pizza

Overtoom 496

Kwaliteit is de grondslag bij Papa John’s. Dertig jaar geleden werd de eerste vestiging in een bezemkast in Jeffersonville, Indiana geopend. Nu zijn er wereldwijd meer dan 5.000 vestigingen in 44 landen. Of het nu de speciale eigen saus is, de toppingen of het originele verse deeg: je proeft meteen dat deze pizza’s met liefde worden gemaakt.

.

House of Watt

James Wattstraat 73

In de keuken van House of Watt zit de Firma Potschaft, een restaurant waar je aanschuift en mee-eet met de chef. Er wordt dagelijks een verse maaltijd geserveerd, die op termijn ook bezorgd kan worden. Zo naar het weekend blijft het Potschaft-principe overeind, maar zal de keuze van chef-kok Bekkers meer richting een avondje uit gaan. Denk aan côte du boeuf, mosselen of een Aziatische avond.

Hagelswag Store

Heisteeg 8

‘De koningin zat te beven en vroeg aan de keukenmeid: och, wil je wat honing geven voor Zijne Majesteit? Maar toen de koning de honing zag, toen wou hij toch liever hagelslag’. Annie M.G. Schmidt was met dit versje haar tijd al ver vooruit, maar dit is en blijft een traditie om te delen. Dit product is gemaakt met fair-trade kwaliteitschocolade en zo kun je elke dag wat extra swag toevoegen aan je brood, pannenkoeken of granola.

Triumph

Kalverstraat 43

Ontdek de uitgebreide dames lingeriecollectie van Triumph en laat je overtuigen door de perfecte pasvormen en exclusieve materialen van de lingerie. Triumph biedt support voor alles wat de vrouw doet, voor elke gelegenheid, leeftijd, vorm en behoefte. De Triumph-collectie benadrukt de veelzijdige rol die vrouwen spelen in hun alledaagse leven.