Pas geopend in Amsterdam?

Mail naar info@mokummagazine.nl

Kerstbomen Amsterdam

Stadionplein

De allermooiste, persoonlijk geselecteerde kerstbomen uit Denemarken vind je op het Stadionplein, waar de kerstboomverkoop inmiddels is gestart. Kerstbomen Amsterdam is al jaren dé kerstboomspecialist, is zeven dagen per week geopend en het is ook mogelijk om de perfecte kerstboom voor thuis of op kantoor uit te zoeken op het Westerdoksplein of de Vijzelgracht. Wil je de kou niet in? De kerstbomen zijn ook online te bestellen via kerstbomenamsterdam.nl

Barber District

 

Oudezijds Achterburgwal 80-B

Bij deze nieuwe en unieke zaak op de Wallen zit het helemaal snor! Hier vind je de old-school barbiers die hun vakmanschap combineren met betaalbare kunst in de gallery van het pand. Is jouw kapsel al helemaal Christmas-proof, of wil je gewoon even shinen met je perfect getrimde baard tijdens het kerstdiner? Maak gauw een afspraak bij the best barber in town.

Di-Ra MiMo

 

Jan Evertsenstraat 64-H

Een Egyptische passerie, gewoon in ons eigen Amsterdam? Yes, dat lees je goed! Je bent van harte welkom in de zaak van de gastvrije Mimo en zijn vrouw Heba. Je vindt er gebakjes, taarten, cupcakes en heel veel andere Egyptische zoetigheden, die je altijd eerst even mag proeven. De ‘Di’ in de naam is trouwens van dochter Dima en de ‘Ra’ van zoon Iram.

Mr Haz Tacobar

Egelantiersstraat 24

Een te gekke funky bar in de Jordaan met krakend verse Mexicaanse taco’s. Daarnaast een heerlijke plek voor een lekker kopje koffie, een speciaalbiertje van de tap, verse sapjes en cocktails, tequilas en Mescal. Goede Wi-Fi, dus ook een prima internetcafé. ¡Qué Padre!