Ook op deze adressen vind je elke maand een gratis exemplaar van Mokum Magazine!

Koninklijk Theater Carré

Amstel 115-125

Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals: Koninklijk Theater Carré heeft voor ieder wat wils. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek vieren in Carré hun grootste triomfen. Onze aanraders van deze maand: The Cranberries (10 mei), Edsilia Rombley (12 mei), Simple Minds (14 mei), Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie (16 t/m 18 mei) en Ali B. – Je Suis Ali (19 t/m 31 mei).

Mondaine

Overtoom 85

Mondaine is een gezellige espressobar aan de Overtoom, om de hoek van het Leidseplein. Een place to be voor de echte thee- en koffieliefhebber. En voor wie van zoetigheid houdt: proef de luxe bonbons in diverse smaken, of de macarons, de chocoladetaartjes en de cupcakes. Of nog beter: verras je vriendinnen met een high-tea middagje!

Café Fest

Wibauthof 1

Of je nou zin hebt in een eco burger of een fijne salade, een (te) gekke tosti of een broodje geitenkaas: bij Café Fest kun je altijd terecht voor een healthy ontbijtje, een lekkere lunch of gewoon een brute burger. De wisselende creaties van de koks zijn hoe dan ook scherp geprijsd. Check de agenda op de website voor de happy hours, het biertje van de maand en natuurlijk de bloedgezellige Bingo events.

Broodje Mokum

Rozengracht 26

Begin je dag goed met een écht Amsterdams broodje. Deze ouderwetse broodjeszaak is het gezelligste koffiehuis van de Jordaan. Geniet van een broodje worst, filet américain, kip en de beroemde Jordanese bal, maar ook voor een lekkere, snelle lunch of een kopje koffie ben je altijd meer dan welkom.

Adverteren

Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren

Adverteren

Adverteren in Mokum Magazine werkt!

Adverteren

Omdat ik het zeg!