Ook op deze adressen vind je elke maand een gratis exemplaar van Mokum Magazine!
Pathé City

Pathé City heeft een rijke geschiedenis op een prachtige en historische locatie. Het theater bestaat sinds 1935 en is ontworpen door de beroemde architect Dudok. Naast de nieuwste films en de blockbusters worden er bij Pathé City ook diverse PAC films vertoond. Dat zijn bijzondere films die vaak iets minder aandacht krijgen dan de grote Hollywood titels.

Pathe-de-Munt

Pathé De Munt is met 13 zalen één van de grootste Pathé bioscopen in Nederland en heeft een groot aanbod van met name Hollywood films. Bij Pathé de Munt geniet je ook van verschillende specials en events, zoals de maandelijkse Gay Night. En ben je een liefhebber van muziek? Dan is het Pathé Music event echt iets voor jou. Of bezoek eens een vermakelijke filmmarathon.

Pathé Tuschinski

Pathé Tuschinski is één van de oudste Pathé bioscopen van Nederland en is met 6 zalen niet de grootste, maar wel de beroemdste. Het pand heeft een eigen bouwstijl en is geheel bekleed met geglazuurde tegels en keramische sculpturen. Pathé Tuschinski heeft naast het reguliere filmaanbod ook specials voor liefhebbers van traditioneel theater.

Pathé Arena

Pathé Arena is de grootste Pathé bioscoop van Nederland en beschikt over een IMAX-zaal. IMAX heeft waanzinnig geluid, fenomenaal beeld en is een overweldigende filmbeleving. Met maar liefs 14 zalen heeft het theater een groot scala films, evenementen en speciale thema’s. Voor de kinderen is er de Pathé Arena Kleuterbios, waarbij het licht niet helemaal uitgaat en het geluid net wat zachter staat. De fanatieke filmliefhebbers kunnen urenlang opgaan in de filmmarathons.

Adverteren

Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren

Adverteren

Adverteren in Mokum Magazine werkt!

Adverteren

Omdat ik het zeg!