Ook op deze adressen vind je elke maand een gratis exemplaar van Mokum Magazine!

Topadvocaat Conchita van Rooij

Koninginneweg 56 

Mr. Conchita van Rooij is de modernste en meest temperamentvolle advocate van 020. Als advocaat is ze zeer actief op social media en ze is dan ook verkozen tot één van de meeste invloedrijke ‘blawgers’. Haar warme, persoonlijke touch in de harde wereld van de advocatuur maakt haar volkomen uniek. Blader door naar pagina 30 en lees haar rubriek ‘Uit de Praktijk’.

Martin and Lewis

Bloemgracht 121-hs

Martin and Lewis is een creatief en resultaatgericht bureau met sterke digitale roots en een groot netwerk aan talent, dat samenwerkt met de beste mensen in de business om zo succesvolle projecten te doen met klanten. Naast Sparerib Express en DuPont werkt Martin and Lewis onder andere voor Dunkin’ Donuts, Björn Borg, Pink Roccade, Batavia en Holland Yachting Group.

Urban Cacao 

Rozengracht 200

Een open werkplaats van ruim 400 m2 in hartje centrum waar onder bezielende leiding van chocolatier, patissier en glacier Hans Mekking een gevarieerd assortiment wordt geproduceerd. Naast chocolade koop je hier ook heerlijke macarons, eigentijds koekwerk en lekker ijs in de zomer.

Proeflokaal De Bekeerde Suster

Kloveniersburgwal 6

Neem plaats in het ruime proeflokaal van deze stoombierbrouwerij en bekijk de grote diversiteit aan speciaalbieren. Proef de Bittere Neel, Witte Antonia, De Blonde Barbier, De Manke Monnik en nog enkele seizoensbieren uit de eigen brouwerij. Op de maandagavond speel je hier de eerste interactieve pubquiz van Nederland  (zie pagina 9).

Adverteren

Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren

Adverteren

Adverteren in Mokum Magazine werkt!

Adverteren

Omdat ik het zeg!