Pas geopend in Amsterdam

Mail naar info@mokummagazine.nl

Coffee on the Roll

Overal

Genieten van heerlijke verse koffie vanuit de bekendste fietskoffiekar van Amsterdam. Have a break, have a Coffee on the Roll! Van de biologische markt op het Minervaplein tot de boerenmarkt op het Buikslotermeerplein: Lonneke kom je echt overal tegen. Ook is het mogelijk om haar in te huren voor een evenement, festival, openhuizendag of voor een opening van een winkel of bedrijf. Check de Facebookpagina van Coffee on the Roll of kijk op de website coffeeontheroll.nl

La La IJs

Tollensstraat 65-F

Vegan en non-vegan ijs, milkshakes en sorbets: deze nieuwe hotspot in de Kinkerbuurt vinden wij very, véry n-ice. Kies voor organic fruit als topping van je ijsje, of proef de verrassende venkelsorbet. Met meer dan 20 smaken ijs wordt het de hele zomer genieten geblazen. Love is in your ice!

Pancakes Amsterdam Aan ’t IJ

Steiger 10

Wordt het een Hollandse, of Amerikaanse pannenkoek? Of ben je meer een liefhebber van poffertjes? Ook bij deze pas geopende vestiging van PANCAKES ben je hiervoor aan het juiste adres. Zowel binnen als buiten op het ruime terras geniet je van het adembenemende uitzicht vanaf deze prachtige locatie achter het Centraal Station, vlak naast het pontje. Zeven dagen per week geopend, van 8 uur ’s morgens tot 8 uur ’s avonds.

Pig & Hen

Berenstraat 9

Pig & Hen armbanden staan voor eigentijds, lef en avontuur. Het zijn armbanden voor mannen die dezelfde passies delen: een leven vol uitdagingen, soms net iets over het randje. Eigenlijk zoals onze Nederlandse zeevaarders in de 17e eeuw leefden. Authentiek scheepstouw vormt de basis voor iedere armband die handgemaakt wordt in het atelier van Pig & Hen in Amsterdam.