Ook op deze adressen vind je elke maand een gratis exemplaar van Mokum Magazine!

Het Oud Hollandsch Snoepwinkeltje

Tweede Egelantiersdwarsstraat 2
Ananasblokjes, boterballen of kersenstokjes: bij het Oud-Hollandsch Snoepwinkeltje vind je echt álles zoals het in grootmoeders tijd was. Of ben je op zoek naar zoethout, perendrups of (suikervrije) snoepjes die je al heel lang niet meer hebt gegeten? Vraag het aan Mariska en meestal heeft ze ’t. En zo niet, dan bestelt ze het graag voor je – mits het nog bestaat, natuurlijk.

Sunny Yummy

Haarlemmerdijk 108
Bij Sunny Yummy krijg je in alle jaargetijden ter plekke de zomer in je bol. Onze tips: proef de huisgemaakte limonades, probeer de spinazie-crèmesoep met croûtons of bestel één van die heerlijke organic crèpes. Maar je kunt er ook terecht voor een cappuccino of een wijntje, terwijl je geniet van de leukste winkelstraat van Nederland.

Attachée

Paasheuvelweg 8
Attachée is een PR-, communicatie- en evenementenbureau waar wordt gehandeld vanuit de kenwaarden proactief, transparant en samenwerken. Attachée gaat verder dan het schrijven van een persbericht en denkt graag strategisch en creatief mee, als sparring partner of als vast PR-aanspreekpunt vanuit je organisatie. Naast Koupe en MC Collignon werkt Attachée ook voor WODEN, KAZMOK, delilah, O’right, Embraced Jewels en 2BSlim.

 

AutoBrockhoff

T.T. Vasumweg 36
AutoBrockhoff is een multi-automerkdealer waar je terecht kunt voor het (au)totaal-pakket: verkoop en inkoop, garantie, onderhoud en natuurlijk een goede service. Bekijk het ruime aanbod van occasions en/of de acties van Citroën en Nissan via de website, of ga gewoon langs in Amsterdam-Noord.

Adverteren

Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren

Adverteren

Adverteren in Mokum Magazine werkt!

Adverteren

Omdat ik het zeg!