Ook op deze adressen vind je elke maand een gratis exemplaar van Mokum Magazine!
Born Identity

Haarlemmerdijk 68

Born Identity heeft een zeer uitgebreid assortiment aan designverlichting, leren jassen, tassen, accessoires en is dealer van de exclusieve tableaus van Sid Dickens. De collectie wordt regelmatig vernieuwd, dus dan zit er maar één ding op: regelmatig een bezoekje brengen om de nieuwste producten te bekijken.

Tally-Ho

Haarlemmerplein 23

Bij Tally-Ho vind je trendy mode van meer dan 80 verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Maison Scotch, G-Star, King Louie, Dept en Sandwich. Naast een bijzondere collectie van internationale topmerken is er ook veel aandacht voor mode uit eigen land. Modieus en vernieuwend, maar ook stoer, bohémien, trendy, sportief en stijlvol.

Vinci Laser Clinic

Amstelveenseweg 81-H

Vinci Laser Clinic is dé clinic in Nederland voor 100% pijnloos en definitief ontharen. Er wordt gewerkt met de Soprano ice, die ervoor zorgt dat je nooit meer hoeft te scheren, epileren, waxen of harsen. Maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling.

Café Kostverloren

Tweede Kostverlorenkade 70

Café Kostverloren is elke dag open voor brunch, lunch, diner, feestjes, de pubquiz op maandag en Ajax en heel veel Europees voetbal op groot scherm. Beroemd in Amsterdam-West zijn de Kostverloren hamburgers en ze hebben 7 bieren op tap en daarnaast heel veel bieren op fles, waaronder een wisselend Barmans Biertje. Tip: kom naar de supergezellige Bingo avonden op 7 en 21 februari en op 7 en 21 maart.

Adverteren
Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren
Adverteren
Adverteren in Mokum Magazine werkt!
Adverteren
Omdat ik het zeg!