Ook op deze adressen vind je elke maand een gratis exemplaar van Mokum Magazine!
Scooterplanet

Derde Hugo de Grootstraat 2
Scooter Planet Amsterdam is de scooterwinkel voor reparaties en onderhoud aan je brommer of scooter. Uiteraard kun je er ook terecht voor het kopen en verkopen van je scooter. En wat zo handig is: ze hebben een ophaalservice en de reparaties vinden vrijwel altijd binnen een dag plaats. Snap je nu waarom Mokum Magazine altijd keurig op tijd is?

MakeoverFactory

Pilotenstaat 11
Op zoek naar een compete outfit? Van vintage tot haute couture, fifities, sixties of beroepskleding: MakeOverFactory is de grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken. Dresscodestress is niet nodig, want voor elk event vind je bij dit kostuumverhuurbedrijf een fantastische outfit.

Gezondigd

Haarlemmerplein 36
Een beetje zondigen op z’n tijd is echt niet erg en soms juist hartstikke lekker. Bij Gezondigd vind je heel veel lekkers dat gezond is, maar waar een schoonheidsfoutje door de vingers wordt gezien. Af en toe een beetje suiker en mayonaise is echt niet zo erg, hoor. En laten we eerlijk wezen: zondigen doen we stiekem allemaal!

Raw Materials

Rozengracht 229-233
Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Hier vind je unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten die lang geleden gemaakt zijn op authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen ze dan ook graag.

Adverteren

Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren

Adverteren

Adverteren in Mokum Magazine werkt!

Adverteren

Omdat ik het zeg!