Pas geopend in Amsterdam

Mail naar info@mokummagazine.nl

Café Bardot

Vijzelgracht 35

All day food & drink spots met een zonnig terras waar je de hele dag kunt genieten van de vibes en heerlijk eten: bring em on! Met de Noord/Zuidlijn op kruipafstand is dit café één van de betere bereikbare plekken voor alle Amsterdammers. Heel relaxed voor locals dat er nu ook in het centrum wat meer van dit soort hotspots bijkomen. Spreek af voor een borrel en blijf lekker hangen voor het diner.

Café Beis

Haarlemmermeerstraat 27

Een buurtcafé op een steenworp afstand van het Vondelpark met Mokumse gezelligheid: dat klinkt ons als muziek van Johnny Jordaan en Willy Alberti in de oren. Beis betekent buurtin het Hebreeuws en ook dit is weer zon all day uitvalsbasis voor een lekkere koffie, een heerlijke lunch, een wijntje of (speciaal-)biertje met een portie bitterballen van ome Kees. Onze favoriet op de menukaart is natuurlijk het Houtje van Mokum!

Coffee on the Roll

Overal

Coffee on the Roll wordt door Lonneke Vaandriks omschreven als een gevoel van vrijheid en even pas op de plaats. Simpelweg door het genieten van een kwalitatief goed product in een mooie ambiance waar een lach, een praatje of gewoon even chillen de boventoon voert. Het product vind je terug in verse koffie en thee, lekkernijen en voor de nodige vitamines zijn er diverse sapjes.Check het menu en de locaties waar je Lonneke tegenkomt op coffeeontheroll.nl

Tapas Theater

Andreas Bonnstraat 40

Hoe leuk is dit: vier aansprekende voorstellingen van maximaal 20 minuten worden in vier kleine ruimtes de hele avond herhaald. Je betaalt 6,50 voor elke voorstelling en je beslist zelf of je voor één, twee, drie of vier voorstellingen gaat, afgewisseld met een hapje en drankje in de bar. Alle theatergenres (toneel, musical, cabaret, dans, mime, klassiek) worden geprogrammeerd. Ook goed om te weten: het aanbod wisselt en de voorstellingen zijn vaak exclusief gemaakt voor TapasTheater.