Pas geopend in Amsterdam

Mail naar info@mokummagazine.nl

Coffee On The Roll

Overal

Heb jij Lonneke van Coffee on the Roll al gespot? Het team van Mokum Magazine is groot fan van haar heerlijke espresso’s, americano’s, cortado’s of latte macchiato’s. Maar ook de diverse theesoorten, sapjes en lekkernijen zijn allemaal het uitproberen waard. Wil je weten op welke locatie in Amsterdam ze zich bevindt? Check dan de website coffeeontheroll.nl

Mister B

Prinsengracht 192

De welbekende fetish- en leerwinkel Mister B is verhuisd van de Warmoesstraat naar de Prinsengracht. Wat je ook nodig hebt voor je fetish en/of seksleven: Mister B kan je helpen je fantasieën te vervullen. Check het uitgebreide assortiment van lekkere tussendoortjes, omdat snacken best lekker mag zijn!

Werk Amsterdam

Singel 348

In de artistieke kunstenaarswijk Ehrenfeld in Keulen werd in 2011 het casual fashionmerk DasWerk (daswerkhaus.com) gestart. Anno 2018 vind je deze goedlopende dames-en herenkleding op toplocaties in Berlijn, Keulen en München. Nu is de tijd om Nederland te veroveren en daarom is  de eerste brandstore pas geopend aan het Singel in hartje Amsterdam.

Health Food Wall

Kinkerstraat 66-A

Ben jij ook in de ramp in de keuken, of heb je gewoon geen tijd, geen zin, of geen puf om te koken na een drukke werkdag? Fiets dan even langs de Health Food Wall, een lunchroom waar je dagelijks vers gemaakte vegetarische, veganistische of glutenvrije gerechten kunt scoren, zoveel mogelijk bereid met biologische producten.