Ook op deze adressen vind je elke maand een gratis exemplaar van Mokum Magazine!

Café Pieper

Prinsengracht 424

Op het hoekje van de Prinsen- en Leidsegracht bevindt dit bekende café zich sinds 1665. Eén van de oudste bruine kroegen van Amsterdam, waar alles en iedereen samenkomt voor een gezellige borrel. Beroemd van het liedje van Rob de Nijs en geroemd om de heerlijke ballen gehakt. Neem plaats op het terras of aan de waterkant voor het café, maar pas wel op voor fietsers.

Eetcafé Carels

Frans Halsstraat 76

Eetcafé Carels is terug van weggeweest. Geen wit linnen meer op tafel, maar wel een potje poolen of darten met een drankje en een lekker hapje met leuke mensen. Gewone gezelligheid: dat is wat je treft bij Carels. De nieuwe menukaart zal iedereen aanspreken en voor de wijnliefhebbers is er een mooie wijnkaart samengesteld. Maar ook de bierdrinkers kunnen hier hun hart ophalen, want er zijn altijd verschillende bieren op tap en lekkere speciaalbieren op fles.

Café Keyser

Haarlemmerplein 3

De fontein op het Haarlemmerplein doet ‘t nu alweer een tijdje, maar ook bij Café Keyser kun je met een verfrissend drankje lekker afkoelen tijdens je brunch, borrel of diner. Laat die zwoele zomeravonden maar komen, dan schuift de redactie van Mokum Magazine gezellig aan op het prachtige terras voor een extra ingelaste redactievergadering.

Vintage Jungle

Tweede Anjeliersdwarsstraat 15

Maak kennis met Marlot en Imara, twee zussen uit hartje Amsterdam met een voorliefde voor vintage en een goed gevoel voor stijl. Die liefde werd vertaald naar Vintage Jungle, waar ze hun inspiratie en vintage vondsten volop delen. Met oog voor details, materialen en texturen zijn ze altijd op zoek naar unieke en echte vintage kleding, tassen, sieraden en meer.

Adverteren
Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren
Adverteren
Adverteren in Mokum Magazine werkt!
Adverteren
Omdat ik het zeg!