Ook op deze adressen vind je elke maand een gratis exemplaar van Mokum Magazine!

De Prael Houthavens

Nieuwe Hemweg 2

Wat zijn we ontzettend trots op onze vrienden van Brouwerij De Prael! Op 13 april wordt het tweede proeflokaal geopend met een spectaculair feest. De nieuwe brouwerij is al in werking en ook het thuisgevoel van de binnenstad kun je hier ervaren. En nóg meer goed nieuws: vanaf 20 april kun je elke donderdagavond meedoen aan de spannende Pubquiz 2.0. Wat dat inhoudt? Check de evenementen van De Prael via Facebook, of kom alvast langs om een Lentebokje te proeven.

Intratuin Amsterdam

Nobelweg 10
Intratuin Amsterdam is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt er de nieuwste trends, tips en inspiratie voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Trek gekregen in een lekkere biologische lunch? Dat kan in het gezellige tuincafé Pickles & Gossip. De Intratuin medewerkers staan 7 dagen in de week klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies.

Health Club Jordaan

Eerste Rozendwarsstraat 10
Waarom Health Club Jordaan? Omdat je daar kunt sporten op jóuw manier. Kom je trainen voor meer spiermassa, een betere conditie of misschien wel zonder doel? Met goede fitnessapparatuur, veel groepslessen en de revolutionaire eGym (zie ook pagina 21) is het de meest complete sportschool van Amsterdam. Te vinden in hartje Jordaan, in een zijstraat van de Rozengracht.

Dam Feestartikelen

Middenweg 40
It’s party time! Bij Mokum Magazine houden we wel van een feestje, maar tijdens een bezoekje aan Dam Feestartikelen begint de voorpret pas écht. Niet voor niets is dit familiebedrijf al meer dan 100 jaar de nummer 1 op het gebied van (thema-)feestartikelen, accessoires en (helium) ballonnen. Ga er een keer langs, of check deze winkel online.

Adverteren

Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren

Adverteren

Adverteren in Mokum Magazine werkt!

Adverteren

Omdat ik het zeg!