Shoppen & chillen in Zandvoort

Mail naar info@mokummagazine.nl

Tijn Akersloot

Boulevard Paulus Loot 1-B

In 1965 startte Tijn Akersloot in het zuidelijke deel van Zandvoort een strandhutje. Gedurende bijna veertig jaar bouwde hij deze plek uit tot een landelijk begrip. Deze strandtent staat bekend om zijn ongedwongen sfeer, goede keuken en prachtige uitzicht. In 2011 liet Tijn een volledig nieuw en permanent strandpaviljoen bouwen dat 365 dagen per jaar open is. Met grote terrassen en een buitenbar voor de mooie dagen en een gezellige open haard voor de winter.

Ajuma

Boulevard Barnaart 24

Strandpaviljoen Ajuma vind je aan het noordstrand van Zandvoort. Hier laat je je even helemaal onderdompelen in stijlvolle, Aziatische sferen terwijl je je ontspant en oplaadt. Ook dit jaar staat het Ajuma Summer Festival op het programma. Met fijne tunes, Aziatische bites, blote voeten in het zand en de zon op je gezicht. Klinkt dit als iets waar je bij wilt zijn? Houd 28 juli vrij en check ajuma.nl voor kaarten en aftermovies.

Pole Position

Kerkstraat 18

Het beste adres voor modelauto’s, originele cadeaus en (vintage) verzamelaarsobjecten. Eigenaar Ferry Verbrugge zoekt al vanaf 1997 in binnen- en buitenland naar verzamelstukken en rariteiten en is er terecht heel trots op dat Pole Position in feite een verkopend museum is geworden. Zoek je iets unieks of exclusiefs als cadeau of voor je eigen collectie? Pole Position heeft een magazijn vol met exclusieve collectors items en memorabilia.

Beachim

Kerkstraat 20

Beachim is al meer dan 30 jaar één van de meest toonaangevende multi-brand stores in Nederland. Met beide winkels, gevestigd tegenover elkaar in de Kerkstraat in Zandvoort, vertegenwoordigen zij de meest internationale en exclusieve modemerken voor dames en heren. Beachim heeft een eigen atelier waar ze nieuwe broeken kosteloos en onzichtbaar kunnen verkorten. Kleine aanpassingen en/of reparaties behoren ook tot de mogelijkheden.