Pas geopend in Amsterdam

Mail naar info@mokummagazine.nl

Schwung Amsterdam

Jan Pieter Heijestraat 166

Schwung Amsterdam is een boetiek voor mannen en vrouwen, geïnspireerd op de streetstyle van nu en de jaren 80 en 90. Hier kun je terecht voor klassieke items en sportieve eyecatchers, waarbij het draait om verrassende combinaties. Een draagbare en comfortabele outfit hoeft niet te kloppen, het mag zelfs een beetje schuren! Kwalitatieve merken als Fred Perry, Kings of Indigo, Edwin, Levi’s, Libertine-Libertine, Fila en American Vintage worden moeiteloos met elkaar gecombineerd.

Underground

Nieuwe Kerkstraat 5-K

Underground is een nieuw sportconcept, geïnspireerd op de rauwe sport-vibe in Brooklyn, New York. Het is een plek waar je alles achter je kunt laten. Een wereld waarin je het beste uit jezelf haalt, waar alles kan en je je volledig geaccepteerd voelt. Of je nou meedoet aan een intensieve work-out die je tot het uiterste drijft, een relaxte training voor jezelf hebt gepland of het community gevoel meemaakt aan de bar in het café…

La Lotteria

Beethovenstraat 200

Een Italiaanse osteria waar pure en authentieke gerechten worden geserveerd. Er wordt gebruik gemaakt van lokale en seizoensgebonden ingrediënten, die in verschillende gerechten worden verwerkt om voedselverspilling tegen te gaan. Powered by The Coulour Kitchen, waar mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben een opleidingsprogramma volgen tot horecaprofessional. Bij La Lotteria krijgen ze de kans om hun vaardigheden in de praktijk te brengen. 

Lagunitas TapKabinet

Eerste van der Helststraat 62-A

De eerste Lagunitas Taproom in Europa is een feit: TapKabinet opende aan het begin van dit jaar haar deuren en wordt de huiskamer van bierminnend Amsterdam genoemd. Hier draait het om het ondersteunen van de lokale gemeenschap door bier om te zetten in geld voor het goede doel, of gewoon het aanzwengelen van sterke verhalen met IPA en andere brouwsels. Eén ding hebben ze hier goed in de smiezen: beer speaks, people mumble!