Pas geopend in Amsterdam?

Mail naar info@mokummagazine.nl

Gymify

Tussen de Bogen 51

Ben je niet echt een sporter, maar houd je wel van gamen? Kom dan met je luie reet van de bank af en boek een introductierit bij Gymify! Deze gaming gym combineert de beste indoor fietstrainers van Tacx met de extreem leuke en verslavende virtuele fietsgame Zwift.

Uitzendbureau ViiA

Beukenweg 3- A

ViiA is het uitzendbureau voor vrijwilligers in Amsterdam-Oost. Dankzij jarenlange ervaring is ViiA een specialist in het matchen van vraag en aanbod. Met een gevarieerd aanbod van vrijwilligerswerk en de persoonlijke contacten met vrijwilligers zijn er al heel wat matches gemaakt. Zowel organisaties als buurtbewoners kunnen er terecht.

Salad Box

Herenstraat 23

‘Food is life, make it good!’ is het motto van deze spiksplinternieuwe salad bar. Het verhaal begon zeven jaar geleden in Roemenië. Vier vrienden openden dit restaurant in de stad Cluj-Napoca om de bevolking kennis te laten maken met gezond eten tegen betaalbare prijzen. Binnen een jaar openden ze 12 nieuwe vestigingen. Tot op de dag van vandaag is hun missie hetzelfde: verander je levensstijl en lever een bijdrage aan een nieuwe, gezonde wereld.

Most Wanted Boutique

Keizersgracht 471-A

Je kent het wel: talloze fashion webshops tonen een overweldigend aanbod, maar je kan niks leuks vinden. Vanuit die gedachte is Most Wanted Boutique in 2014 gestart met een boutique slash webshop. Items volgens de laatste trends, classy maar toch stoer en dan óók nog eens voor een leuke prijs. Alles geïnspireerd op de internationale fashion magazines, de IT-girls van het moment en natuurlijk de bekende fashionbloggers/vloggers.