Pas geopend in Amsterdam?

Mail naar info@mokummagazine.nl

Saus West

Amstelveenseweg 170-A

Breakfast, lunch & happiness. Heb jij de nieuwste koffiebar van Amsterdam al ontdekt? Saus West is weer zo’n lekkere hangout waar je meteen zin hebt om op de bank neer te ploffen. Ook leuk: in de lente kun je er terecht voor een goed gevulde picknickmand, een kleedje en een fles bubbels. Vondelpark, here we come!

Travelteq

Huidenstraat 18-A

Na op vier verschillende pop up-locaties te hebben getest, waagt reistassen- en accessoiremerk Travelteq de grote stap met een flagshipstore in De 9 Straatjes. Bij Travelteq vind je een volledige selectie van uiteenlopende reisproducten, zoals Bose headsets, draadloze opladers, reisboeken en cosmetica voor onderweg.

Badeta Koffie

Tweede van der Helststraat 18-hs

Tomas en Joost weten als geen ander wat lekkere koffie is. Na een periode van leren, proeven en proberen waagden de heren de stap om een eigen branderij te beginnen waar boer, brander, barista en klant samen kunnen genieten van een heerlijke kop perfect gebrande koffie.

Blatto

Jacob Obrechtstraat 13

Er zijn natuurlijk talloze manieren om een bad hair day te overwinnen, maar het beste kun je gewoon even langsgaan bij deze haar- en beautysalon. Eigenaar Takumi Shibuya deed ervaring op in Tokio bij de beste haarsalon ter wereld. Tip: laat meteen even je nagels en wimpers bijwerken!