Er bevindt zich een explosie van vacatures in Amsterdam. In de horeca, zorg, handel etc. zijn ze dringend op zoek naar personeel. Mokum Magazine licht elke zaterdag een Amsterdamse vacature uit. Deze week: Cinema Paradiso zoekt naar medewerkers voor in de bediening. 

MEDEWERKER BEDIENING (M/V)

Kennis en vaardigheden zijn te leren. Passie, motivatie, uitstraling en drive bepalen hoe succesvol je bent. Samen met je collega’s bouw je uiteindelijk aan hetzelfde doel: gastvrijheid en kwaliteit met een oprechte glimlach! Flexibiliteit alleen is niet voldoende, buigzaam en sterk tegelijk, een nachtdier en een keiharde werker die niet van ophouden weet en dan nog steeds lacht. Je bent een tikkeltje eigenzinnig, net als zij. Je wordt blij van blije mensen, je wilt alles doen voor een glimlach, je kunt vooruitdenken en wil gewoon iedereen verwonderen en alle verwachtingen overtreffen.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als het visitekaartje van het restaurant zorg je voor op-en-top service, verwonder je hun gasten en laat je ze met een glimlach van oor tot oor weggaan. Je bedient de gasten, adviseert hen in hun menu- en wijnkeuze en verricht overige werkzaamheden die hiermee samenhangen zoals:
het ontvangen van gasten;
opnemen en serveren van bestellingen;
mise en place werkzaamheden;
dekken en klaarmaken van tafels.

CRITERIA VOOR EEN GOEDE MATCH

Vanwege het hoge serviceniveau dat zij hun gasten bieden ervaar jij het als vanzelfsprekend om hen op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen en hen te laten genieten van hun bezoek. Het is een kunst iemand zich prettig en op z’n gemak te laten voelen, thuis te laten voelen. Dat gevoel is voor iedere gast anders. Dat moet je aanvoelen als je bij Cinema Paradiso werkt. Als bediening ben je onopvallend aanwezig en nooit opvallend afwezig.

WAT BIEDEN ZIJ JOU?

Een plek bij een groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gezellig, jong en resultaatgericht team;
Ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling.
Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
Last but not least, naast collega’s zijn jullie ook vrienden van elkaar. Dat is tevens hun kracht, omdat je voor je vrienden het allerbeste wilt
(salarisindicatie: conform Horeca: CAO)

INTERESSE?

Bij interesse kun je jouw sollicitatie (voorzien van C.V. en motivatie) mailen naar reserveren@cinemapradiso.info
Meer vacatures zien? Klik hier!