Tips? Mail naar info@mokummagazine.nl

Cheap Bike Shop

Pretoriusstraat 2

In zijn tienerjaren had Jordan Iliev al de behoefte om reparaties uit te voeren bij alle fietsen die bij hem thuis stonden. In de loop der jaren leerde hij steeds beter, sneller en vakkundiger reparaties uit te voeren. Zijn hobby groeide uit tot een volwaardige webshop en winkel in Amsterdam-Oost. Het doel van zijn onderneming is om oude fietsen een nieuw leven te geven en ze te verkopen voor wat ze écht waard zijn.

Hutspot Magna Plaza

Nieuwezijds Voorburgwal 182

Hutspot biedt een combinatie van baanbrekende mode, innovatief design en lokale kunst. Dit Amsterdamse concept begon in 2012 als een pop-up store in de Utrechtsestraat en heeft inmiddels 6 vestigingen. Met het doel een toegankelijk platform te creëren, biedt Hutspot jonge ontwerpers en kunstenaars de mogelijkheid om hun producten te verkopen naast gevestigde merken. Dankzij de lunchrooms is het ook een populaire ontmoetingsplaats geworden.

Parq Studios

Van Slingelandtstraat 22

Jarenlang liepen fashion fotografe Kim Zeeman en personal trainer Finn Cramer rond met het idee om ergens op een mooie plek in Amsterdam een multifunctionele onderneming te starten. En dus kun je bij Parq Studios niet alleen terecht voor yoga sessies en bootcamps, maar ook voor fotoshoots, brainstormsessies en andere evenementen. Check parqstudios.nl voor alle mogelijkheden.

Salt Room

Karel Klinkenbergstraat 115

Last van allergieën, hooikoorts of verkoudheid? Heb je COPD, astma, bronchitis of bijholteontsteking? Huidproblemen als eczeem, psoriasis, acne? Halotherapie helpt! Deze therapie is medicijnvrij, 100% natuurlijk en veilig. Na een paar behandelingen kun je al beter en vrijer ademhalen. Het verbetert je gezondheid, nachtrust en algehele conditie. Sporters behalen betere prestaties. Halotherapie reinigt luchtwegen, longen en bronchiën en werkt zowel kalmerend als ontstekingsremmend.