Heb jij nog geen cadeau voor Vaderdag? Mokum Magazine zet 10 leuke ideeën voor je op een rijtje om jouw vader te verrassen.

Bierpakket

Voor elke papa die van een speciaal biertje op zijn tijd houdt kan je terecht bij Ton Overmars in Watergraafsmeer (Middenweg 57). Vooral het stoere bierpakket van Brouwerij Bruut uit Amsterdam Oost is leuk om aan je vader te geven. Het is een pakket met 6 verschillende heerlijke speciaalbiertjes voor €17,95.

Italiaans diner

Trakteer je vader op een diner bij Italiaans restaurant Cinema Paradiso. Check hier welke gerechten (met speciale aanraders buiten de menukaart om) je geproefd moet hebben!

MediaMarkt

Bij MediaMarkt is er tot 20% korting op de beste gadgets voor je paps. Tip: de Sonos muziek box. Zo kan hij door het hele huis genieten van zijn favoriete nummers. Download zelf ook meteen de Sonos app, dan kan je hem plagen door de hele tijd op pauze te drukken of de liedjes over te slaan. Zo heb jij er ook lol aan.

Bingo

Neem je vader een keer mee naar de hilarische bingo in Brouwerij de Prael (Oudezijds Armsteeg 26). Naast de gezellige sfeer en de leuke muziek, kan hij ook de hele avond lekkere Tripeltjes drinken en natuurlijk maakt ‘ie kans op geweldige prijzen.

Mokie

Is jouw paps een echte knuffelbeer? Koop dan Mokie, de Amsterdamse mascotte van Mokum Magazine. Ga naar www.mokummagazine.nl/winkel en bestel hem nu!

Tuinlampjes op zonne-energie

De meeste mannen die van tuinieren houden hebben hun gereedschap vaak wel op orde, daar hoef je zondag niet mee aan te komen. Wat wel een leuk cadeau voor in de tuin is, zijn tuinlampjes op zonne-energie. Deze geven weinig licht, maar creëren zomers vooral sfeer. Je kunt verschillende soorten lampjes kopen bij Intratuin Amsterdam (Nobelweg 10).

Amsterdamse Muziekvaart

Vaar samen met je vader mee met MS De Jordaan tijdens de Amsterdamse Muziekvaart. Dit échte Amsterdams feest, inclusief muziek en 3-gangen buffet is iedere vrijdag en zaterdag en elke tweede en vierde zondag van de maand.

Abonnement op Mokum Magazine

Is je oudeheer een echte Amsterdammer? Geef hem dan een abonnement van Mokum Magazine cadeau. Voor maar €25,- ontvangt hij een jaar lang elke maand de nieuwe Mokum Magazine.

WonderBox

Weet je het nou nog niet? Laat hem zelf kiezen, door middel van een WonderBox. Dan kan hij zijn cadeau zelf uitkiezen. Wie weet kiest ‘ie voor een weekendje weg en heb jij een paar dagen geen las van ‘m. (www.wonderbox.nl)

Visschotel

Houdt je vader van vis? Bij Vishandel Tol & De Geus heb je keuze uit acht verschillende verse visschotels of haal verse haring. Lees hier hoe de Hollandse Nieuwe smaakt!

 

Tekst Vincent Popken Foto Freepik